Main » 2015 » Februar » 24 » Bivši kandidat za selektora BiH sportski direktor Goražda
20:24
Bivši kandidat za selektora BiH sportski direktor Goražda

Šener Bajramović novi je sportski direktor Goražda. Lider Prve lige Federacije angažiralo je istinskog kapitalca. Bajramović je bio kandidat za selektora BiH, bivši je mladi i olimpijski reprezentativac, te nekadašnji trener Sloge Jugomagnat, Jedinstva, Sarajeva, Orašja, Iskre...

Bajramović je jedini bh trener koji je profi licencu stekao stažirajući u Realu iz Madrida.

Prijeratni je nogometni trener s Višom trenerskom školom,govori tri jezika, magistar je sporta.

Bajramović posjeduje golemo trenersko iskustvo, te organizacijske sposobnosti.

- Počašćen sam pozivom i ponudom gospodina Senada Islama, istaknutog sportskog radnika koji ima jasnu viziju, a to je plasman u Premijer ligu BiH. Sa svoje strane učinit ću sve da pomognem ostvarenju historijskog cilja. Goražde je klub sa bogatom tradicijom, grad i kanton zaslužuju premijerligaša - izjavio je Šener Bajramović.

Dolazak novog sportsko direktora izazvalo je veliko zanimanje kod navijača koji su uvjereni u uspjeh svog kluba. Bajramović je sa svojim referencama najzvučnije ime na prvoligaškoj sceni.

Nažalost u gradu, odnosno u fudbalskim vodama ima pojedinaca kojima nikako ne odgovara uspjeh kluba. U vrijeme kada su se oni nešto pitali vladao je totalni haos. Srećom oni su u manjini i među navijačima i sportskim radnicima poznati kao "igrači" za svoj lični interes.

 

Avaz

Category: Sport | Views: 283 | Added by: gorazde
comments powered by Disqus