Main » 2011 » November » 8 » Foto: Podhranjenski potok prepun plasticnih kesa, i flaša
16:49
Foto: Podhranjenski potok prepun plasticnih kesa, i flaša


Fotografije su napravljene danas, u periodu kad živimo u XXI vijeku, i u periodu gdje kante za odlaganje smeca postoje danas gotovo na svakom uglu grada, cak su prije nekih mjesec dana, ili više postavljanje nove kante za smece. Da li vrijedi nešto cistiti, a to isto ce za nepunih mjesec dana ponovo postati jama gomile smeca, kao da ništa nije rađeno, kao da nikakav trud nije uložen.

Ove fotografije napravljene su nekih 50 - 100m ispod zgrade Kantona, Goražde, što znaci u centru samog grada Goražda. 

I šta još napisati, a da ne nastane svađa među citaocima, clanka, i vrijeđanje, kako blatimo grad na internetu, a zapravo samo prikazjemo one realne, istinske stvari. Otvoreni portal koji ce vam u narednim danima, i dalje prikazivati dalje iz Goražda, i opet se pitate, ko je kriv, za ovako nešto.

Uvijek cete kriviti vlast za stanje Kantona... Razmislite, koliko puta su razne organizacije, citike Podhranjenski potok, i danas izgleda kao da ništa po tom pitanju nije rađeno.

Nekada se mogao vidjeti stari TV u potoku, vodokotlic, jabuke koje plutaju... i ko zna šta sve još.

Pogledajte fotografije...

Najlakši nacin je u neko doba noci, izaci na prozor, ili terasu, i samo pružiti ruku i baciti kesu prepunu smeca u potok, nego sacekati novi dan, kad se ujutro krene na posao, ili izađe u grad, da se ta ista kesa ponese, i baci u kontenjer.


Category: Foto | Views: 585 | Added by: gorazde