Main » 2013 » August » 23 » Goražde: Led rasvjeta Hella Bekto u Al shidi city centru
14:29
Goražde: Led rasvjeta Hella Bekto u Al shidi city centru

Sulejman Al Shidi, investitor Al Shidi City Centra u Sarajevu, ugovorio je u Goraždu sa vlasnikom Bekto Precise, Redžom Bektom, da se u taj reprezentativni poslovni objekt u centru Sarajeva, ugradi LED rasvjeta domaćeg proizvođača Hella Bekto Industries. Tokom posjete našoj kompaniji, Al Shidi je obišao sve pogone i na licu mjesta se informirao o svim aspektima proizvodnje ove moderne rasvjete i izrazio zadovoljstvo postignutim dogovorom.

Istakao je da Al Shidi City Centar želi postaviti standarde u svim aspektima koje posjeduju najbolji biznis centri u svijetu i zbog toga odabire najbolje proizvođače. Zadovoljstvo je još veće kad može kupiti proizvode vrhunskog kvaliteta od domaćeg proizvođača kakva je LED rasvjeta Hella Bekto Industries.

Sastanku je prisustvovao i predstavnik njemačke Helle, Hendrik Kleinmeier, koji je prezentirao tehnološke prednosti LED rasvjete kao i benefite koje njena upotreba donosi. Vlasnik Bekto Precise, Redžo Bekto, izrazio je zadovoljstvo činjenicom da veliki investitori, kao što je Al Shidi ali i mnogi drugi, prepoznaju kvalitet njihovih proizvoda i opredjeljuju se za njih u gradnji modernih objekata. Firma Bekto je naklonost  kupaca i poslovnih partnera stekla dugogodišnjim predanim radom i superiornim proizvodima koji se prodaju širom svijeta.

Otvorenje Al Shidi City Centra u Sarajevu planirano je za kraj tekuće godine.

(akos.ba)
Category: Razno | Views: 291 | Added by: gorazde
comments powered by Disqus