Main » 2012 » Juli » 8 » Nova mogućnost kod komentarisanja članaka na portalu
13:14
Nova mogućnost kod komentarisanja članaka na portalu
Od sad lakši, brzi, i jednostavni nacin komentarisanja clanaka na portalu. U koliko na neki clanak, kliknete preko svog facebook racuna, bit cete u mogucnosti, da isti komentarišete preko svog facebook racuna. Također clanke od sad možete komentarisati i preko twitter-a, google + racuna, ili samim ukucavanjem nadimka (username-a), i e-maila.

Ova nova mogucnost komentarisanja clanaka na portalu je u funkciji vec od sinoc. Sistem pracenja, blokiranja neželjenih korisnika, i brisanja neželjenih komentara ostaje isti.

Mogucnosti zaštite od neželjnih komentara, i korisnika su:

- Blokiranje IP adrese
- Blokoranje FaceBook, Twitter, Google + racuna (Preko kojih više necete biti u mogucnosti da komentarišete),
- Blokiranje e-mailova,
- Blokiranje Nadimaka (Usernamea), koji koristite prilikom komentarisanja
- Zaštita pojedinih rijeci, koje nece biti vidljive, i zahtjevat ce moderizaciju Administratora, odnosno odobrenje
- Upisivanje url-ova, linkova u komentare zahtjevat ce odobrenje Administratora.

Pojedine komentare, možete klikati na opciju, da vam se sviđa neciji kometar, jednostavno kliknite na (Like), Share (Taj komentar možete podjetliti na društvenim mrežema), Replay (Možete odgovoriti osobi koja je napisala taj komentar, vaš komentar ce biti odmah ispod onog na koji ste odgvorili).

Administrator ima pravo da obriše, ili blokira sve komentare za koje smatra da krše pravila komentarisanja...

- Vrijeđanje drugih na bilo kojoj osnovi, rasnoj, nacionalnoj, za sve nacije...
- Klevetanje drugih, upisivanje lažnih, i netacnih informacija o drugima, bez obzira, da li bio javna licnost, ili bilo ko drugi.
- Objavljivaje podataka o drugom licu, bez njegovog pristanka, i znanja, bilo da se radi o javnoj ili nekoj drugoj licnost.
- Psovanje, širenje mržnje, nekulturne rijeci, upucivanje prijetni, bilo što sl.Administracija niti redakcija ovog portala nece snositi odgvornost na vaše poruke...U slucanju upletanja naležnih organa, Administracija portala zadržava svoje pravo, i građansku dužnost da IP adrese, imena, i naloge društvenih mreža, kao i e-mailove, preda nadležnih organima.

P.S Ako se želite reklamirati, kontaktirajte me preko e-mila...Vecini ovakvi komentari služe za reklamiranje...Reklamiranje na ovom portalu je besplatno...Uz razmjenu linkova, ili bennera.

S poštovanjem.

(gorazde.ucoz.org)


Category: Redakcija | Views: 380 | Added by: gorazde
comments powered by Disqus