Main » 2012 » November » 2 » Novi izgled studija i nova programska shema RTV BPK
17:25
Novi izgled studija i nova programska shema RTV BPK

Danas je u prostorijama JP RTV BPK svečano otvoren novi, redizajnirani studio koji bi uz izmjene u programskoj shemi trebao značajno doprinijeti kvalitetu programa i podizanju rejtinga i gledanosti programa ove medijske kuće.

U svome obraćanju, direktor Televizije Ernad Metaj izrazio je zahvalnost Ahmedu Imamoviću koji predložio i bio jedan od nosioca u radovima oko redizajna studija u čemu su i uspjeli zahvaljujući prijateljima, donacijama privrednika, te ulaganjem vlastitih sredstava. 

„Napravili smo dobar vizuelni izgled, sve ovo još bolje izgleda kroz objektive kamera, a biće još i bolje, budući da postoje sitnice koje nismo dovršili. Iako u značajnom finansijskom gubitku, moramo uložiti u program da bi na ekonomskom planu nešto uradili. Cilj nam je da osim na „Moja TV", RTV BPK bude u još nekom velikom kablovskom operateru." dodao je na kraju obraćanja Metaj. 

Od prvog novembra JP RTV BPK počela je sa emitiranjem cjelodnevnog programa, iako su u teškoj materijalnoj situaciji situaciji. 

U ime domaćina se obratio i Predsjednik nadzornog odbora Televizije i izrazio nadu da će uspješno nastaviti poslovanje. 

Kada je Općina Goražde u pitanju, kao što je to i do sada bio slučaj, nastaviće se pratiti aktivnosti JP RTV BPK i u skladu sa svojim mogućnostima učiniti sve da se dobra saradnja i dalje nastavi. Načelnik Općine Goražde poželio je sreću svim uposlenicima i izrazio nadu da dolaze bolja vremena za goraždansku televiziju.

Klikni na fotografiju za veći prikaz


(gorazde.ba) + FOTO
Category: Goražde | Views: 345 | Added by: gorazde
comments powered by Disqus