Main » 2013 » November » 10 » Novosti iz Goražda dostupne na 52. Svjetska jezika
22:59
Novosti iz Goražda dostupne na 52. Svjetska jezika

Nakon stavljanja u funkciji bloga grada Goražda, s novostima, i fotografijama, i svim aktuelnim dešavanjima u gradu na Francuskom jeziku, danas smo na portal postavili mogućnost prevoda cijelog portala na 52. Svjetska jezika.

Brzo i jednostavno prevođenje sadržaja cijelokupnog portala posjetioci mogu vršiti stavljanjem miša na "TRANSLATE", gumb s desne strane portala, a koji otvara ukupno 52. jezika za prevođenja portala, uključujući: Francuski, Turski, Njemački, Španski, Italijanski, pa ćak Japanski i Korejski, Grčki, Ruski.

Ukupno je na raspolaganju 52. Svjetska jezika za prevođenje. Tako će strani posjetioci koji dođu do nas, moći sadržaj portala brzo i jednostavno da prevedu na svoj maternji jezik.

Jednostavno stavljanjem miša na gumb, otvara se prozor sa dostupnim 52 Svjetska jezika ua prevođenje sadržaja ovog portala. Odaberite željeni jezik, i sadržaj ili odabrana vijest će brzo biti prevedena na jezik koji ste odabrali.

Obaviještavamo da će blog koji je stavljen u funkciju na Francuskom jeziku obustaviti svoj dalji rad, iz razloga jer prijatelji i posjetioci iz Francuske mogu koristiti automatski prevod na portalu. A dodatni blogovi na posebnim jezicima stavaraju i dodatnu obavezu za uredništvo.

Blogovi koji su u sastavu ovog portala na Bosanskom jeziku, u narednom periodu također će biti izvršena postava automatskog prevoditelja, na 52 Svjetska jezika.

Također vas obaviještavamo da je grupa vezana za blog na Francuskom jeziku, preimenovana u grupu "Goražde - Saint-Brieuc", gdje se možete družiti s prijateljima iz Francuskom grada, prijateljima iz Goražda, ali i svim ostalim koji su dobro došli.

Grupa se nalazi na linku ----> Goražde - Saint-Brieuc

(gorazde.ucoz.org)


Category: Redakcija | Views: 283 | Added by: gorazde
comments powered by Disqus