Main » 2014 » Januar » 16 » Obavještenje Ministarstva za obrazovanje, mlade, nauku, kulturu i sport
19:21
Obavještenje Ministarstva za obrazovanje, mlade, nauku, kulturu i sport

Obavještavaju se sportisti, sportski klubovi, treneri, naučni, stručni i javni radnici u oblasti sporta, te druga pravna i fizička lica koja obavljaju sportsku djelatnost i zaslužna su za razvoj sporta Bosansko – podrinjskog kantona Goražde da je od 01.01.2014. godine počela primjena Uredbe o Kantonalnoj nagradi za sport Bosansko – podrinjskog kantona Goražde.

 Kantonalna nagrada najviše je sportsko priznanje koje Bosansko – podrinjski kanton Goražde dodjeljuje za izuzetan doprinos u razvoju sporta i afirmacije Bosansko – podrinjskog kantona Goražde.

Prijedlog za dodjelu Kantonalne nagrade za sport Bosansko – podrinjskog kantona Goražde podnosi se Ministarstvu za obrazovanje, mlade, nauku, kulturu i sport Bosansko – podrinjskog kantona Goražde na način i u rokovima utvrđenim u Uredbi o Kantonalnoj nagradi za sport Bosansko – podrinjskog kantona Goražde.

Uredbu o Kantonalnoj nagradi za sport Bosansko – podrinjskog kantona Goražde možete preuzeti u nastavku ili u Službenim novinama Bosansko – podrinjskog kantona Goražde broj: 7/13.


(bpkg.gov.ba)
Category: Sport | Views: 458 | Added by: gorazde
comments powered by Disqus