Main » 2012 » June » 8 » Potpisan ugovor za izgradnju dijela ulice kod Ekonomske škole
18:18
Potpisan ugovor za izgradnju dijela ulice kod Ekonomske škole


U maloj sali Općine Goražde danas je potpisan Ugovor o ustupanju radova na izgradnji dijela ulice Zaima Imamovića kod Ekonomske škole u Goraždu. Ugovor u ime Općine Goražde kao naručioca sa direktoricom firme ''Goraždeputevi" d.d.  Muneverom Ušanović potpisao je načelnik mr. Muhamed Ramović.

Vrijednost Ugovora je 72 000,00 KM, a izvođač radova se obavezuje da će radove izvršiti u roku od 30 dana od dana uvođenja u posao.    

Prilikom potpisivanje danšnjeg Ugovora načelnik Općine Goražde mr. Muhamed Ramović je rekao:

- " Već duži niz godina raspravlja se o ovom problemu to jeste komunikacija između Centra za kulturu i Gradske dvorane, tu imamo osnovnu školu, srednju šklou zaista su veliki problemi. Dobijali smo pisma građana i na sastancima Savjeta mjesne zajednice, također imamo i Odluk Općinskog vijeća da bi trebalo da se uradi ova saobraćajnica i evo sve smo u skladu sa zakonom pripremili, proveli tenderske procedure i danas zvanično potpisali Ugovor. Ukupna vrijednost ovog projekta iznosi 72 000,00 KM i finansiramo iz svojih tekućih sredstava, dakle Budžeta Općine Goražde. Rok za izvršenje ovog projekta je 30 dana i mislim da će firma Goraždeputevi ispoštovati ovaj rok ".

(gorazde.ba)

    Category: Goražde | Views: 408 | Added by: gorazde
comments powered by Disqus