Main » 2014 » June » 25 » Premijer BPK Goražde nagradio pripadnike Jednice za podršku Uprave policije MUP-a BPK Goražde
18:12
Premijer BPK Goražde nagradio pripadnike Jednice za podršku Uprave policije MUP-a BPK Goražde

Premijer Bosansko-podrinjskog kantona Goražde Emir Frašto danas je nagradio Emsada Čavrka, Admira Mirvića i Samira Hadžimusića, pripadnike Jedinice za podršku Uprave policije Ministarstva za unutrašnje poslove Bosansko-podrinjskog kantona Goražde, koji su ostvarili najbolje rezultate na nedavno održanom bojevom gađanju.

Ističući i nagrađujući najbolje dajemo podstrek  i dobar primjer ostalima da u svom radu postižu što bolje rezultate, smatra premijer BPK.

Prijemu u kabinetu premijera prisustvovali su ministar za unutrašnje poslove i komesar policije, Osman Subašić i Ešef Hurić, kao i komandir Jednice za podršku Admir Mašić.

Ova priznanja, prema riječima komesara policije Ešefa Hurića, podrška su za njihov budući rad, ali i podstrek za ostale policajce da postižu što bolje rezultate u svim segmentima rada, s ciljem ostvarivanja borbene gotovosti i stabilnog bezbjednosnog stanja.

Pored nagrađenih policajaca, kao i pohvala za rad svih pripadnika ove specijalne jednice, ministar za unutrašnje poslove Osman Subašić istakao je i odlične rezultate krim policije, koji doprinose ukupnoj, veoma dobroj bezbjednosnoj situaciji na području Bosansko-podrinjskog kantona Goražde.

(bpkg.gov.ba)

Category: Goražde | Views: 529 | Added by: gorazde
comments powered by Disqus