Main » 2013 » Januar » 3 » Samo za jedan dan MUP Goražde zabilježio tri slučaja spolni odnos s djetetom, počinioci privedeni
13:50
Samo za jedan dan MUP Goražde zabilježio tri slučaja spolni odnos s djetetom, počinioci privedeni

Dana 31.12.2012.godine službenici sektora kriminalističke policije K MUP-a Goražde, Kantonalnom tužilaštvu Goražde dostavili su izvještaj o počinjenom krivičnom djelu ”Spolni odnošaj s djetetom”, iz čl.207  st.1. KZ F BiH, protiv osumnjičenog: B.O., nastanjen u Višegradu.

Dana 31.12.2012.godine službenici sektora kriminalističke policije K MUP-a Goražde, Kantonalnom tužilaštvu Goražde dostavili su izvještaj o počinjenom krivičnom djelu ”Spolni odnošaj s djetetom”, iz čl.207 st.1. KZ F BiH, protiv dva maloljetna lica nastanjena u Goraždu.

Dana 31.12.2012.godine službenici sektora kriminalističke policije K MUP-a Goražde, Kantonalnom tužilaštvu Goražde dostavili su izvještaj o počinjenom krivičnom djelu ”Spolni odnošaj s djetetom”, iz čl.207 st.1 KZ F BiH, protiv tri maloljetna lica svi nastanjeni u Goraždu.

Dana 31.12.2012.godine u15,00 sati dogodila se saobraćajna nezgoda sa materijalnom štetom,  bez povrjeđenih lica u ul.31.Drinske brigade u Goraždu. Patrola policije policijske stanice za kontrolu i regulisanje saobraćaja Goražde izvršila je uviđaj lica mjesta i obavjestila da su učesnici nezgode A.A., nastanjen u Goraždu, koji je upravljao putničkim motornim vozilom marke „Opel Astra" i A.M., nastanjen u Goraždu koji je upravljao  putničkim motornim vozilom marke "Golf". Zbog počinjenog prekršaja iz oblasti Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na  putevima u Bosni i Hercegovini, vozaču A.A.,  uručen je prekršajni nalog.

(bpkg.gov.ba)
Category: Crna Hronika | Views: 628 | Added by: gorazde
comments powered by Disqus